Алла Пугачова сподели нова снимка с последователите си в социалните мрежи, но тя

...
Алла Пугачова сподели нова снимка с последователите си в социалните мрежи, но тя
Коментари Харесай

Прекали ли с Photoshop Алла Пугачова?

Алла Пугачова сподели нова снимка с почитателите си в обществените мрежи, само че тя провокира големи диспути по отношение на външността на примадоната на съветската сцена.

След като се реалокира в Израел, тя стартира да разгласява персонални фотоси в мрежата доста по-рядко и да споделя моменти от живота си с почитателите. Всичко това се дължи на обстоятелството, че след заминаването, вълна от негативизъм удари певицата и нейното семейство. Тогава доста почитатели упрекнаха Алла в изменничество.

Пугачова се пробва да не реагира на сходни мнения и разгласява на страницата единствено най-атрактивните и абстрахирани фотоси от живота си в чужбина.

Една от тези фотоси Дивата показа в мрежата, показвайки лицето си в непосредствен проект. На него Пугачева е с гладка, тонизирана кожа, върху която всички промени, свързани с възрастта, безусловно липсват. Деликатният грим и акцентът върху устните под формата на опушено розово червило придават на Алла прохлада и даже я " подмладяват с няколко десетилетия “.

С тази фотография певицата искаше да изрази своята признателност към всички почитатели, които я поздравиха за рождения й ден на 15 април. Тя стана на 74 години.

" Благодаря на всички, които ми честитиха рождения ден. Пожелавам ви здраве, благоденствие, честност към вашите очаквания и фантазии “, показа разгорещено певицата в мрежата.

Феновете незабавно реагираха на фотографията, отбелязвайки, че Пугачова изглежда напълно неестествена на нея. А някои непосредствено я упрекнаха, че е прекалила с Photoshop или разкрасителните процедури.

" Защо ви е тази нелепа и неестествена фотография. Самата вие веднъж казахте: " Да, аз съм остаряла. И не мога да направя нищо по въпроса. " Би трябвало да носите старостта си с достолепие, а не да се превръщате в това страшилище на фотографията, в което даже е невероятно да се разпознае Примадоната “, не пести нищо един от клиентите на Пугачова.

Има и такива, които започват да пазят певицата, отбелязвайки, че коя жена не желае да остане постоянно красива и да наподобява млада. Следователно не е вярно да осъждаме Пугачова за ретуширане или използването на пластична хирургия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР